Mökin vuokrausehdot

Ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on vahvistanut varauksen maksamalla vähintään
ennakkomaksun 25% majoituksen hinnasta. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään 28 vuorokautta ennen loman alkua tai sopimuksen mukaan. Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen nimi, omistajan nimi- ja osoitetiedot, ajo-ohjeet Virtalan tilalle sekä tilitiedot vuokran maksua varten. Nämä tiedot lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti, kirje). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut varauksista huolehtivalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen ajoissa, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.
Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Mökinomistajalla tai mökkivälittäjällä on oikeus peruuttaa varaus ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaan.

Lomamökin käyttö

Avaimet luovutetaan asiakkaalle ilmoitetussa tai sovitussa paikassa sovittuna ajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 16.00 saakka tai sopimuksen mukaan.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, polttoaine (polttopuut ja sähkö) lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelun voi myös ostaa vuokraisänniltä. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 80 € suuruinen siivousmaksu.
Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan mökille ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Mökit ovat savuttomia ja lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kielletty.

Huomautukset, valitukset ja riitojen ratkaisu

Huomautukset ja valitukset on ilmoitettava loman aikaan suoraan kohteen omistajalle.